Customized evening

1 / 4
Customized evening
Customized evening
Customized evening
Customized evening

The menu is prepared by Oliver J.

From 1 person
Member since 2025
New
Oliver J.
Ny kok på ChefMe
Vær blandt de første til at opleve Oliver J.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Foreword

We tailor the entire catering to your specific needs – with menu development in close dialogue between you and our talented chefs, professional serving staff, and elegant execution.
Everything is carefully planned, so you can relax and enjoy the day without worries.
We look forward to helping make your special day a little extra magical

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Cutlery
  • Gry
  • Heaters
  • Refrigerator and freezer
  • Glass
  • Oven
  • Pander

Mød din kok

Oliver J.
Oliver J.
3
Weeks på ChefMe
Meet Oliver J.
Winner of Dish of the Year with fish and shellfish 2022 - Denmark
Winner of Dish of the Year with pork 2023 - Denmark
Taste both dishes on the menu 'the unforgettable'


Aura Dining is created by chefs Oliver and Lucas – both with a background as sous chefs at Svinkløv Badehotel.

We bring the full restaurant experience home to you – with proximity, elegance, and food of absolute top quality.
Our kitchen is based on the season and the North Jutland terroir, with organic ingredients from local producers we know.
Each dish is carefully selected, beautifully presented, and thought out down to the smallest detail.
We prepare food for everything from intimate dinners to weddings and exclusive corporate events.

Regardless of the occasion, the atmosphere is warm, the service professional, and the food unforgettable.
We believe that the greatest moments occur when people gather around food with soul. That’s why we create experiences that can be felt – and tasted.
With over 20 years of combined experience, we create private dining without compromise.

Welcome to Aura Dining.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.