The menu is prepared by Bence & Michele
10 - 200 persons
4 servings
Member since 2025
Højt vurderet af værter
100 % af de seneste værter har givet Bence & Michele 5 stjerner
Ny kok på ChefMe
Vær blandt de første til at opleve Bence & Michele
Foreword
"Tag med os på en kulinarisk rejse: Italiensk-Dansk Julefrokost"
Lad os tage dig med på en festlig kulinarisk rejse med vores italiensk-danske Julefrokost. En unik fusion af to rige madtraditioner, hvor vi kombinerer Danmarks hjertevarme smage med Italiens intense, levende smagsnuancer. Oplev noget nyt, men stadig dybt forankret i traditionen omkring den danske julefrokost.
Alt serveres i shared style, så vi sammen kan fejre højtiden, som en stor familie. En blanding af velkendt komfort og spændende innovation — den perfekte måde at dele gode stunder og smage på.
1
Starter
- Sild (Syltede sild) med et twist: Serveret med kapersauce, inspireret af italienske smage.
- Bruschetta med ricotta, røget laks og frisk dild, en hilsen til danskernes kærlighed til fisk og italiensk enkelhed.
- Caprese Salat med frisk mozzarella, tomater og ruccola, klædt i ekstra jomfru olivenolie og balsamicoeddike.
- Kold charcuteriebræt (4 forskellige italienske charcuteriprodukter)
- Caponata (Siciliansk sød- og sur-stegte aubergineret).
- Surdejsbrød og olie
2
Intermediate course
- Lasagne lavet med en blanding af dansk ost og italiensk béchamelsauce
- Tortellini in brodo: Traditionel italiensk fyldt pasta i en rig bouillon
- Risotto (med svampe, safran)
- Frikadeller (danske frikadeller)
3
Main course
- Flæskesteg
- Leverpostej (leverpate) med syltede rødbeder og sprød bacon
- Fiskefiletter (stegte fiskefileter)
- Cotechino con lenticchie (en svinepølse serveret med linser, spises for at bringe held og lykke i mange regioner).
- Tilbehør:
- Rødkål
- Kartofler (kogte kartofler med persillesmør)
- Syltede agurker og sennep
4
Dessert
- Panettone (den ikoniske julekage fra Milano, fyldt med tørret frugt eller chokolade).
- Struffoli (dybstegte dejkugler overtrukket med honning, typisk i Napoli).
- Risalamande med kirsebærsauce og mandler
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Read our cancellation policy
- Blender
- Gry
- Heaters
- Microwave
- Cutlery
- Glass
- Napkins
- Refrigerator and freezer
- Pander
- Oven
- Shower
- Tallerkener
- Chopsticks
- Gry
- Oven
- Shower
- Pander
- Microwave
- Glass