The menu is prepared by Bence & Michele
10 - 200 persons
4 servings
Member since 2025
Højt vurderet af værter
100 % af de seneste værter har givet Bence & Michele 5 stjerner
Ny kok på ChefMe
Vær blandt de første til at opleve Bence & Michele
Foreword
"Tag med os på en kulinarisk rejse: Italiensk-Dansk Julefrokost"
Lad os tage dig med på en festlig kulinarisk rejse med vores italiensk-danske Julefrokost. En unik fusion af to rige madtraditioner, hvor vi kombinerer Danmarks hjertevarme smage med Italiens intense, levende smagsnuancer. Oplev noget nyt, men stadig dybt forankret i traditionen omkring den danske julefrokost.
Alt serveres i shared style, så vi sammen kan fejre højtiden, som en stor familie. En blanding af velkendt komfort og spændende innovation — den perfekte måde at dele gode stunder og smage på.
1
Starter
- Sild (Syltede sild) med et twist: Serveret med kapersauce, inspireret af italienske smage.
- Kold charcuteriebræt (4 forskellige italienske charcuteriprodukter)
- Surdejsbrød og olie
2
Intermediate course
- Frikadeller (Danish meatballs)
- Lasagne lavet med en blanding af dansk ost og italiensk béchamelsauce
3
Main course
- Flæskesteg
- Cotechino con lenticchie (en svinepølse serveret med linser, spises for at bringe held og lykke i mange regioner).
- Tilbehør:
- Rødkål
- Kartofler (kogte kartofler med persillesmør)
- Syltede agurker og sennep
4
Dessert
- Struffoli (deep-fried dough balls coated in honey, typically in Naples).
- Risalamande with cherry sauce and almonds
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Read our cancellation policy
The chef has no special requirements for the kitchen