3 course Menu
3 servings
15 - 100 persons
The menu is prepared by Daniel M.
1 menu
Member since 2017
Verified
Foreword
an assured classic 3-course menu that has wide appeal among all people and children
suitable for just a cozy evening with guests or for a big party (confirmation, christening, or other)
suitable for just a cozy evening with guests or for a big party (confirmation, christening, or other)
Menu - 3 servings
Forret
Orange marinated salmon tartare with dill mayo and fresh herbs and crispy radish crudité
Main course
sous-vide prepared beef rump
with lightly roasted parsnips, carrots, and high-boiled potatoes, as well as pickled red onions and fresh herbs
sauce glaze for the dish
Dessert
Fresh skyr buttermilk
with lemon jelly and separated white chocolate as well as fresh lemon balm.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Since 2007, I have been a trained chef from the Novo Nordisk Course Center Hvidøre / The Marriott Copenhagen.
I use sous vide for most of my cooking, as I believe it preserves both flavor and strength as well as juice and vitamins.
My wife makes large fondant cakes, and together we make lots of delicious food. We don't leave until everything is in order, and you and your party are satisfied.
I use sous vide for most of my cooking, as I believe it preserves both flavor and strength as well as juice and vitamins.
My wife makes large fondant cakes, and together we make lots of delicious food. We don't leave until everything is in order, and you and your party are satisfied.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.