ChefMe

Sanketur og vildt mad snack

3 servings
10 - 40 persons
Sanketur og vildt mad snack

The menu is prepared by Thomas A.

1 menu
Member since 2020
Verified
Thomas A.
Thomas A.

The menu is prepared by Thomas A.

Member since 2020

Foreword

I am an expert in wild food from the Danish tour and can take you and your guests out into nature near you, as we agree upon afterwards, and show you what is edible, gather/forage it, and then serve three wild snacks out in nature.
There is an option for tours even in the city if it's near parks, beaches, forests, fields, and meadows, just write to me and I can quickly tell you where it is possible to hold a foraging and snack tour near you.
I bring all the service and accessories with me, including napkins.
It is without beverages.

Menu - 3 servings

Snack
seafood/fish small dish with game from nature
Divider
Snack
vegetarian small dish with greens and wild from nature
Divider
Snack
a small dessert with wild herbs
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Meet Thomas A.
Member since 2020
Verified
Thomas A.
I am a trained chef from culinary school in 2004. Food is not only my job, but also my great passion in life. I work with seasonal food with a twist of wild ingredients from the Danish nature. I am very familiar with wild ingredients, the seasons, and I gather wild produce from nature several times a week. I offer rustic, tasty food made from scratch and a fantastic dining experience with attention to detail, and food that is colorful both in taste and appearance.
It is possible to arrange for a trip into nature to forage (collect) wild food for the meal, depending on the location, and afterwards be served food with game.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.