The menu is prepared by Carolina M.
The menu is prepared by Carolina M.
Member since 2020
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Carolina M. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Carolina M..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Carolina M. for hurtige svar og god kommunikation.
Foreword
In this menu I will serve the traditional Empanada from South America.
This menu is perfect for a reception, a snack with beers or drinks, and also for nightfood after a celebration or party.
The empanada can be with many different flavours and ways to cook them: It can be baked or fried. It can contain meat, fish, vegetarian or even as a dessert.
The menu is just some suggestions, but we ca always change it if you have a special request.
Menu - 4 servings
Snack
Den traditionelle med ragout af oksekød og peberfrugt, hakket kogt æg og krydret med spidskommen og timian.
Snack
Cubansk pulled pork: svinenakke marineret i appelsinsaft, lime og chili. Tilberedes derefter langsomt i 12 timer - det smager fantastisk.
Snack
Vegetarisk spinatempanada med sauterede grøntsager i en fyldig, cremet bechamelsauce
Mains
Argentinsk påskeempanada - med tun, rød peberfrugt, oliven og løg
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Tallerkener
- Cutlery
- Napkins
My name is Carolina. I'm from Argentina.
My style of cooking is based from the latin american kitchen and it is also my speciality. Dishes from the north of Mexico to the south of Argentina, working with the seasonal ingredients, in all the regions.
I love pure and fresh flavours - and to cook an amazing traditionally asado adjusted perfectly for my guests. Now I live in Denmark, and I really enjoy to create dishes for you vikings :-)
Let's talk.
Buen provecho!!
- Caro
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.