Tuscan Roots
4,90 (9)
6 serveringer
4 - 10 personer
Menuen laves af Giulia N.
4,90 (9)
3 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
(Winter season)
In this menu I bring my memories of home, of my Sundays with the family. A tribute to my homeland: Tuscany! A generous and welcoming land, which offers a lot from the food and wine point of view.
In this menu I bring my memories of home, of my Sundays with the family. A tribute to my homeland: Tuscany! A generous and welcoming land, which offers a lot from the food and wine point of view.
Menu - 6 serveringer
Snack
Benvenuto della chef - Velkommen fra kokken
Velkommen fra kokken
Forret
Crostone con i fegatini - (Crouton med kyllingelever)
Crouton med kyllingelever-sauce
Forret
Gnudi ricotta e spinaci, burro e salvia - (nøgen pasta med ricotta og spinat, serveret med smør og salvie)
Nøgen pasta med ricottaost og spinat, serveret med smør og salvie
Main course
Peposo con purè di patate -
Oksekød, langsomt kogt i rødvin, peber og toscanske krydderier
Buffet
Insalatina di finocchi e arance - Salat med fennikel og appelsin
Salat med fennikel og appelsin
Dessert
Zuppa inglese - Kiks dyppet i alchermes
Kiks dyppet i alchermes, vanillecreme, chokoladecreme
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gry
- Pander
I'm Giulia, a passionate italian chef. I have been living in Copenhagen for more than 4 years and I have worked in various types of restaurants: Italian, danish, fusion. The menu I want to propose contains all my past experiences, with my personal vision. I have a keen eye for using seasonal ingredients and enhancing vegetables.
Being a personal chef is my second job. For this reason, in order to prepare for a dinner, I will need at least a week's notice (from the request to the dinner)
Being a personal chef is my second job. For this reason, in order to prepare for a dinner, I will need at least a week's notice (from the request to the dinner)
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,90 • 9 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,8
Kommunikation
5,0
Forventning
4,9
MM
Mille M.
København S
5 måneder siden
Giulia prepared food for an event where we were a total of 8 people at my home. The food was wonderful and she was incredibly friendly and pleasant and blended in well, which was important in such a small gathering. I can highly recommend Giulia and would also very much like to use her again on another occasion.
RR
Rikke R.
København S
7 måneder siden
Giulia lavede mad til en middagsselskab for fire, og alt var perfekt. Kommunikation var glat, måltidet var lækkert, og køkkenet var efterladt pletfrit. Anbefales stærkt!
LL
Line S. L.
Hellerup
et år siden
Giulia made a 4-course menu, snacks for my round birthday. Super good communication leading up to the day, and everything went as agreed on the day, all serving and tidying up were perfect in the evening, and Giulia and her partner made the evening a pleasure for me as the host. The menu's highlights were the two appetizers (pumpkin flan with goat cheese and almonds, as well as mushroom risotto focaccia breads).
CL
Chr L.
Copenhagen
2 år siden
I can highly recommend Giulia! She cooked a delicious dinner for 13 people for my birthday at our home. Every course was absolutely delicious and made with fresh ingredients. She was very friendly, competent and did a great job serving each dish. After the meal she left the kitchen spotless.