Brunch - The exclusive
4,90 (2)
3 serveringer
50 - 100 personer
Menuen laves af Jimi A.
4,90 (2)
4 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Forord
To you who will host anything from a christening - silver wedding or just wish to gather family & friends.
Don't cheat yourself out of this experience, and let me handle all the hassle, so you go out as an unforgettable host.
Don't cheat yourself out of this experience, and let me handle all the hassle, so you go out as an unforgettable host.
Menu - 3 serveringer
Forret
Røræg – ketchup – bacon – sprødstegt – ålerøget landskinke – hjemmelavet pesto – peber rullepølse – letsyltet skalotteløg – ærteskud – brunch pølser – græsk yougurt – hjemmelavet müsli -bær ( Portionsanrettet ) – lun leverpostej – stegte svampe – bacon – marmelade – hjemmelavet – smør – havsalt – skiveost – skåret frugtfad – årstidens frugter – meloner – drue mm – nutella – weinerbrød – pandekager – rugbrød – morgenboller.
Main course
Brunch brunch brunch...
Dessert
Brunch brunch brunch... :)
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Gry
My name is Jimi Henri Andersen, trained chef, instructor at a culinary school, and owner of https://jimihenriandersen.wixsite.com/kokogcatering
During my time as a culinary student, chef, sous chef, head chef, self-employed, and instructor, I have worked almost everywhere in the industry, from fine Ala carte, to event businesses, inns, and hotels.
My absolute passion lies within events, and I take pride in using the best ingredients at a reasonable price, with top quality and aesthetics, and all agreements are adhered to the letter, so do not hesitate to write to me if you are planning a party or an event :-)
During my time as a culinary student, chef, sous chef, head chef, self-employed, and instructor, I have worked almost everywhere in the industry, from fine Ala carte, to event businesses, inns, and hotels.
My absolute passion lies within events, and I take pride in using the best ingredients at a reasonable price, with top quality and aesthetics, and all agreements are adhered to the letter, so do not hesitate to write to me if you are planning a party or an event :-)
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,90 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,5
Forventning
5,0
CL
Christina L.
Slagelse
6 år siden
We were really happy with Jimi, who provided food for our wedding of 55 people. The food was really delicious, and he delivered far beyond what we expected. He adapted the menu together with us to one that was more suitable for the season and nicely tailored to a wedding with individually plated starters and desserts, and the main course served in dishes at the tables - and there was plenty of everything. He had good timing in the kitchen, and everything ran smoothly on the day, and there was nothing to worry about. Furthermore, he arranged for an extra chef to assist in the kitchen and coordinated nicely with the two waitresses we hired for the occasion. Overall, we are super satisfied and would hire Jimi again at any time. Many thanks! Best regards Rasmus and Christina
HR
Hugo R. B.
Holte
8 år siden
We have been extremely satisfied with Jimi's work on behalf of ChefMe. He arrived on time, was friendly, and everything went smoothly. He presented the food very nicely for our 13 guests, and of course, we must not forget the food: It was a well-composed menu, where it was evident that he has a professional approach to his work. The ingredients he used were of high quality, and everything was delicious and very tasty. All our guests were extremely satisfied. Next time we have a similar party, we will contact ChefMe and their good chef Jimi.