3-course French delicacy

3-course French delicacy

The menu is prepared by Bastian G.

6 - 20 persons
3 servings
Member since 2019
New
Bastian G.

Foreword

This menu is for those who want value and taste for their money. It consists of three honest dishes without too much decoration, which will definitely satisfy both appetite and taste buds.

Menu

3 servings
1
Starter
Pissalidiere - en sydfransk løgtærte med en super harmoni mellem den sprøde tærtebånd og de bløde letkaramelisserede løg. Vil blive toppet med oliven eller ansjos.
2
Main course
Meunierestegte kalvebrisler. En klassisk delikatesse som anvendes for lidt i det danske køkken. Brislerne vil blive serveret på en bund af ærter a la franciase eller barigoule afhængigt af sæson.
3
Dessert
Fragipantærte med mærdejsbund og sæsones frugt eller bær, karamelsauce og pisket cremefraiche.

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry

Mød din kok

Bastian G.
Bastian G.
6
Year på ChefMe
Meet Bastian G.
My name is Bastian Ganjavi, and I have worked as a chef for 7 years.

In my professional life, I have specialized in Italian and French cuisine. My experiences in these kitchens have taught me a great deal. I am truly fascinated by the Italian simplicity and the French craftsmanship, but most importantly for me is the flavor of the food. Therefore, I will always guarantee that my dishes contain the best, freshest, and seasonally preferred ingredients.

In addition, I also have a great interest in Middle Eastern cuisine, and as I have Iranian roots, it is also something I grew up with and have explored privately.

All of my menus are initially a suggestion, and both price and dishes can be changed according to needs and wishes.

I am open to questions, and I look forward to hearing from you!

Best regards,
Bastian Ganjavi
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.