Party menu 4 courses

1 / 5
Party menu 4 courses
Party menu 4 courses
Party menu 4 courses
Party menu 4 courses
Party menu 4 courses

The menu is prepared by Patrick P.

3 - 100 persons
4 servings
Elite chef
Member since 2020
Patrick P.
Elitekok
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,70
380
Anmeldelser
De 1 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Patrick P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Foreword

These are 4 class dishes with class ingredients.

Snacks can be purchased additionally for this menu. Please contact me to hear more about which ones and their prices.

- Wine menu can be purchased for 250,- (includes 3 glasses of wine)
- Sourdough bread with whipped butter with buttermilk for 35,-

Menu

4 servings
1
Forret
Rimmed and flambéed salmon - Grilled school cucumber - Roasted buckwheat - Pickled pearl onion - horseradish cream - dill
2
Forret
Stirred tartare with mustard and tomato - roasted hazelnuts - old crunch - cress
3
Main course
Striploin from Uruguay - puree on grilled celery - butter-fried and salt-baked celery - Croquette on confit potato - Fried cabbage - gastrique sauce
4
Dessert
Ps Gastro Lemon tart

Shortcrust tart - Lemon curd - White Chocolate Ganache - pickled berries - gastro tuille - dried raspberry

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Customer reviews

4,70 380 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,7
Communication
4,5
Expectation
4,7
MB
Mads B.
Værløse
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
11. juni 2025
Super nice and great chef we had visiting. Felt so relaxed in our own home, and it was wild to see what can come out of one's own kitchen with the right chef swinging the old frying pan. Also a cozy chat with the skilled chef who provided detailed answers to all questions!
AF
Anders F.
Nykøbing Falster
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
9. juni 2025
Service minded, good at giving ongoing feedback, and presenting the food, generally a really good service, the cleanup was done and all in all a positive event that can be recommended.
KD
Kenni D.
Holbæk
Star fullStar fullStar fullStar full Star half
9. juni 2025
Kokken Richard and his dog Henry were absolutely fantastic to have on the team during the splash festival!
As I mentioned to Richard, it has only been the communication with Patrick that has been stressful and unsatisfactory.
M
Mette E.
København K
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
3. juni 2025
"Really delicious food😊"

Mød din kok

Patrick P.
Elitekok
Patrick P.
Elitekok
380
Anmeldelser
4,70
Bedømmelse
5
components.duration.year_unit på ChefMe
Patrick P. er Elitekok
Elitekokke er erfarne kokke med fremragende anmeldelser, der brænder for at skabe uforglemmelige madoplevelser i dit hjem.
Kokkeoplysninger
Response rate: 94 %
Response time: 2 timer
Meet Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.

OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.

Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften

Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.