ChefMe

Bonfire, outdoor life and gastronomic experiences

5,00 (1)
4 servings
16 - 60 persons
Bonfire, outdoor life and gastronomic experiences

The menu is prepared by Naturkokken

5,00 (1)
3 menus
Member since 2016
Verified
Naturkokken
Naturkokken

The menu is prepared by Naturkokken

Member since 2016

Foreword

Joint review of belt techniques. It is demonstrated how, through theory and experience, one can control the fire. Pancakes are baked, and coffee is roasted.

Then there is a review and demonstration of the techniques that will be used for the evening's meal. Division into groups, who based on recipes, prepare the different dishes. An appetizer, main course, and dessert are made.

Menu - 4 servings

Snack
Pancakes with wild mint and compote of seasonal fruit. Accompanied by freshly roasted coffee.
Divider
Forret
Smoked duck breast, with butternut and apple, toasted bread and walnuts.
Divider
Main course
Brisket of beef, marinated with mugwort. Portuguese potatoes, with olives and wild marjoram Cabbage crudites with apples and herbs.
Divider
Dessert
Nordic Kheer - with roasted nuts and dried fruit.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Meet Naturkokken
Member since 2016
Verified
Response time: 14 timer
Response rate: 100 %
Naturkokken
I deliver outdoor culinary arts with a focus on taste, including gastronomic experiences for individuals, groups, and companies seeking a shared experience in nature.

Freely exploring the field between the new Nordic cuisine and the traditional French buffet kitchen, we work with wild herbs and quality ingredients.
The fire is the focal point of the creative process, culminating in unique gastronomic experiences.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Customer reviews

5,00 1 review
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
AC
Anders C.
Slagelse
7 år siden
It was the first time we were going to try this kind of "event/food", but wow, it was just amazing! Everything played and everything worked 100%. Great that Sander brought EVERYTHING and I mean EVERYTHING! The food was wonderful and different compared to what you would normally make yourself.