The menu is prepared by Nicklas W.
The menu is prepared by Nicklas W.
Member since 2022
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Nicklas W. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Nicklas W..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
A beautiful confirmation menu focused on craftsmanship, quality ingredients, and exceptional taste.
NOTE! The pictures do not match the described menu
If you have any requests or corrections to the menu, you are welcome to ask :)
Menu - 4 servings
Forret
Herb waffle with hand-peeled shrimp, cream cheese, crispy herb salad, and citrus-infused cucumber.
Lumpfish roe can be chosen instead of shrimp - Ask for daily price.
Mains
Honey roasted Jerusalem artichokes with aged ham, nut cream, dried olives, and Vesterhavs cheese.
Main course
US. cuvette with grilled broccoli-asparagus, potato compote with truffle and herbs.
Accompanied by a rich red wine sauce
Dessert
Fresh berries and broken jelly on elderflower. With crystallized white chocolate and siphon on Tahiti vanilla. Garnished with aromatic flowers
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Tallerkener
- Glass
- Cutlery
- Gry
- Pander
I was trained in January 2014 from Kokkedal Slot CPH after which I have worked as a chef or sous chef at various places on Zealand. Including Marienlyst Badehotel, Schæffergaarden, Rønnede Kro and SUKAIBA.
Additionally, I have been a private royal chef for the royal family on Dannebrog and Chef de partie at ** Michelin Restaurant Jordnær and ** Michelin restaurant KOKS POP UP.
I love to deliver an experience beyond the ordinary and my passion for food, service, finesse and good taste will always shine through when you book me. I love to challenge myself and I will gladly tailor a menu that suits you especially.
If you choose me to be in charge of your event, it is also my company "Dining by Willemoes".
This means that in addition to the menu, I can also offer wine pairing, rental of services and the possibility of providing a waiter or sommelier.
I hope to hear from you!
Best regards Nicklas - Dining by Willemoes
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.