Asiatic inspired 4-course menu
4,81 (9)
4 serveringer
10 - 50 personer
Menuen laves af Christian B.
4,81 (9)
5 menuer
Medlem siden 2018
Verificeret
Forord
Asiatic inspired 4-course menu
Menu - 4 serveringer
Forret
Asiatic inspired "shrimp salad" with large shrimp marinated in lemongrass, lime, and garlic accompanied by avocado, cherry tomatoes, carrot crudite, spring onions, crispy wonton chips, and ponzu separated with sesame oil
Buffet
Fried oyster mushrooms with zucchini "noodles", greens, sriracha and cashew nuts and coriander
Main course
Teriyaki marinated salmon, with fried pak choy, toasted sesame, Asian cucumber salad and Korean kimchi salad
Dessert
Mango and passion fruit mousse, fresh raw marinated mango, brownie crumbles, almond/coconut crunch and lime syrup, burnt meringue and lime zest
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Oven
- Heaters
- Refrigerator and freezer
- Pander
- Gry
Mit navn er Christian. Jeg er faglært kok med guldmedalje og har været i branchen siden 2014.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,81 • 9 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,8
Forventning
4,7
LA
Lars A.
Silkeborg
14 dage siden
Christian made an excellent dinner for us and our guests, and we can highly recommend him.
SN
Susanne D. N.
Risskov
2 måneder siden
I had Christian over in connection with my 40th birthday for 12 guests. Here, he served a really delicious menu that he had put together based on my wishes. Christian has been very flexible and service-minded regarding making everything fit with the party's format and schedule. Everything fully met expectations and the kitchen was spotlessly clean when he left. A warm recommendation to book Christian.
PS
Per S.
Rønde
7 måneder siden
We had good sparring with Christian before the confirmation and agreed on various practical things and adjusted the menu according to the confirmand's wishes. On the day itself, Christian served super good food - Everyone was thrilled - Clear recommendation from here :-)
Sanne S.
Skanderborg
7 måneder siden
We have had the pleasure of Christian as a chef and can highly recommend him to everyone.