The menu is prepared by Jens S.
The menu is prepared by Jens S.
Member since 2021
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jens S. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jens S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
A green menu with some of the best from Lammefjorden, where no one misses the meat. Pleases the palate, fills the stomach, and gives a good conscience. Of course, with local seasonal ingredients, not least from our own kitchen garden, and for you!
Menu - 3 servings
Forret
Poached white asparagus from Søren Wiuff with vinaigrette on dried tomato, browned butter, bread, and herbs from the garden
Main course
Tortellinis with cream on havgus, burnt pointed cabbage, green asparagus from Martin in Audebo as well as bouillon with ramsons & Ingerøen's new garlic
Dessert
Ganache on milk chocolate with lightly stewed rhubarb from La Finca and dried shortcake
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
My name is Jens Söndergaard, half Swedish, half Danish, and wholeheartedly a gastronome with almost 30 years of experience as a chef, where I have worked as a head chef in everything from Michelin restaurants to Meyers canteens. However, it has never been stars that have driven me but the love for flavor, cut to the bone, and the simplicity of good ingredients. Being able to pass this on, served on a plate to happy guests, is an experience every time.
Privately, my wife and our two children recently bought a small country estate with 1 hectare of land, overlooking Lammefjorden, a newly established organic kitchen garden, and the dream of eventually running, among other things, a pop-up restaurant, cooking school, and catering. Sustainability, animal welfare, and the farm-to-table philosophy are part of my cooking, just as I would love to include our own ingredients, but also other local products of high quality, in the food for you and your guests.
Take a look at my menus, which are mostly for inspiration. The experience from many private dining events and larger and smaller gatherings tells me that we create the perfect menu through dialogue.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.