The menu is prepared by Rafael S.
The menu is prepared by Rafael S.
Member since 2022
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Rafael S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
This menu is designed for your special day, bringing the magic of outdoor cooking to your wedding celebration. If you have the perfect venue and are looking for something more rustic and immersive—think open flames, fire-grilled flavors, and a vibrant atmosphere—we’ve got you covered!
With live fire cooking and bold, seasonal ingredients, we create an unforgettable dining experience for weddings of 50 guests and up. Let the fire set the stage for a feast that’s as raw, authentic, and exciting as your big day.
Menu - 3 servings
Forret
Seafood Starter – Fresh oysters, fire-grilled langoustines, and seared scallops, perfectly cooked over open flames for a rich, smoky depth of flavor.
Main course
Seared Flat Iron Ribeye – Perfectly seared over an open flame and served with a rich, velvety Bordelaise sauce. Accompanied by glazed baby carrots, crispy yet tender potatoes and artichokes à la Anna, and a fresh garden salad for a balanced finish.
Dessert
Almond Cake & Burnt Peaches – A delicate almond cake paired with caramelized white chocolate and flame-kissed peaches. Served with silky peach sorbet, luscious sabayon, and a drizzle of fragrant fig leaf oil for a perfect balance of sweetness and depth.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Rafael S. is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
Velkommen til Catering By Santana, hvor vi tilbyder en unik blanding af kulinarisk ekspertise udviklet gennem 12 år på tværs af forskellige kontinenter og i forskellige madlavningsmiljøer. Uanset om du søger en fin spiseoplevelse eller bålmadlavning, der begejstrer dine smagsløg, er vores team, ledet af den talentfulde chef Rafael Santana, dedikeret til at levere en uforglemmelig kulinarisk rejse. Vores passion for mad, engagement i kvalitet og international madlavningserfaring adskiller os i cateringbranchen. Vi ser frem til at skabe en bemærkelsesværdig spiseoplevelse til dit næste arrangement.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.