flounder en croute - smoked mussel with pickled yellow beet and caviar
Mains
Ravioli ala ps gastro - brown butter vinaigrette with soy and pickled shiitake mushrooms - fried sage
Mains
Stirred tartar ala Ps gastro - puffed potato tossed in leek ash - pickled currants - cress
Main course
Pink roasted beef tenderloin – Caramelized cauliflower puree - Signature croquette – Confit king oyster mushroom – Fried kale – bordelaise sauce enriched with spice and herbs
Dessert
Lemon tart ala ps gastro
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Patrick P. is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
Kitchen requirements
Oven
Heaters
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
Tallerkener
Meet Patrick P.
Member since 2020
Elite chef
Verified
13 menus
Response time:2 timer
Response rate:94 %
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
1.300 kr.
cover
4,70 (361)
1.300 kr.
cover
4,70 (361)
Top-rated chefs 4.98 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Customer reviews
4,70•361 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,7
Communication
4,5
Expectation
4,7
HH
Helle H. M.
Bagsværd
8. april 2025
At we could be home and have everything served.
LN
Leif N.
Vallensbæk Strand
5. april 2025
Hej Patrick We got food from you yesterday You had written we received two snacks they were good but that was not what you had written 😢 We would have liked a bit of green for the children They got curly lettuce with dressing not very child-friendly The main course was very salty And you had forgotten dessert for the children Otherwise, the other was super good Would like to hear from you kh Tine and Leif
NH
Nina H.
København
2. april 2025
Det var anden gang jeg bookede Patrick til et arrangement. Denne gang prøvede vi deres food truck. Det fungerede super godt til en reception for 50 personer. Maden var lækker og stemningen rigtig god. Jeg kan kun anbefale!