ChefMe

Ps Gastro 5-course menu.

4,69 (315)
5 servings
1 - 100 persons
Ps Gastro 5-course menu.
Ps Gastro 5-course menu.
Ps Gastro 5-course menu.
Ps Gastro 5-course menu.
Ps Gastro 5-course menu.

The menu is prepared by Patrick P.

4,69 (315)
17 menus
Member since 2020
Verified
Patrick P.
Patrick P.

The menu is prepared by Patrick P.

Member since 2020

Foreword

Try our 5-course menu that will suit all events where the food just needs to hit the spot.

Menu - 5 servings

Forret
Mosaic on Danish cod - mussel fumet - pickled carrot - green oil - trout roe - dill
Divider
Mains
Pighvar en croute - pickled yellow beet - saffron lobster bisque - baerii caviar
Divider
Mains
Stirred tartare on Jersey beef - Pickled ribs - roasted hazelnuts - aged crunch - cress
Divider
Main course
Pink-fried beef tenderloin – Caramelized cauliflower puree - Signature croquette – Pickled Shiitake – Fried kale – sauce bordelaise saturated with spice and herbs
Divider
Dessert
Chocolate mousse with cointreau - cocoa tart - raspberry meringue - blood orange sorbet - lemon balm
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Heaters
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Tallerkener
Meet Patrick P.
Member since 2020
Verified
Response time: 7 timer
Response rate: 98 %
Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.

OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.

Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften

Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Customer reviews

4,69 315 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,7
Communication
4,5
Expectation
4,7
JP
Jeanette P.
Hillerød
5 timer siden
Thank you very much for the lovely food; there was plenty! Especially the salmon received much praise!
ST
Susanne T.
Klampenborg
9 timer siden
Patrick delivered a traditional Christmas lunch buffet with a green touch in the form of some extra salads - as requested. The quality was top-notch and there was plenty of food. The guests praised the food, the quality, and the flavors. It was a success. We are happy and we will definitely book Patrick again. Merry Christmas
BS
Barbara S.
Gentofte
en måned siden
Felix made delicious food for a very lively party of 12 people.
LN
Lone N.
Hvidovre
en måned siden
The cooks were delayed Too little contact with the host Dinner was at 6:00 PM The bisque was cold No bread and butter as ordered No ice cream for dessert as ordered In connection with my order, I did not receive the above.