The menu is prepared by Martin H.
The menu is prepared by Martin H.
Member since 2021
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Martin H. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Martin H..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Foreword
Indulge your guests with this classic menu.
It is perfect if you love the classic flavors and there shouldn't be any fuss. The charm is in the taste and the finest ingredients that we use in the menu. Fabulous tender and juicy Ribeye.
Menu - 3 servings
Forret
Ravioli with mushrooms and browned butter with soy, ginger and herbs
Main course
300G dark and juicy US Ribeye from the best Angus cattle with crispy triple fried fries. Crunchy tangy salad and classic bearnaise sauce
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Martin H. is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
Hej Folks :)
I have run a Michelin-restaurant (Bibgourmand) for 10 years, it is sold...and today I live by conducting exclusive private dinings. I have been doing this for the last 3 years through mhdining. I love being creative in the kitchen, while having great respect for the classic kitchen. I grow my own vegetables, berries, and fruits, all cultivated in an organic spirit. Additionally, I collect ingredients in nature as far as the Danish season allows it. I care a lot about taste and presentation. I enjoy meeting new, happy people through my private dining. Write to me if you have questions about the menu etc.
I hope to see you in your kitchen :)
Best regards from the Sønderjyde
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.