Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
500 kr. per person
5.0 ● 0 reviews
Your request to
Julie
5.0 ● 0 reviews
Driving
Total
Total
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party
You can change the menu together with the chef.
Your request is not binding yet.
Nytårs Tapas Table
5.0
●0 reviews
Member since November 2023
●2 menus
About the menu
Jeg driver min egen lille tapas virksomhed Foodcoma Grazing Tables, hvor jeg anretter tapas direkte på bord. Et koncept jeg har taget med mig hjem fra mine år i Australien. Jeg sætter mit eget præg på bordene og skaber værdi hos den enkelte med et anderledes koncept som ligger op til samtaleemne og social dining.
The menu - 1 servings
Buffet
Min nytårsanretning følger stadig med tapaskoncept med tapas anrettet direkte på bord. Med et nytårstwist er der tilføjet små hapsere som bliver en del af anretningen. Der vil være følgende:
Dumpling m. gris & hjemmerørt chilisauce
Mini brugbrød med laksetatar
Varmrøget laks med mayo
Bruschetta m. trøffelmayo, serrano & parmesan
Panna cotta m. bær
Brød kan tilvælges
Chef's choice
The chef offers the following options that can be added to your request.
Vælg mellem 3 forskellige fingervenlige desserter. Panna Cotta m. bærpure efter sæson Chokolademousse m. friske bær Chokola...
28 kr. per personVælg mellem: Rugbrød m. laksetatar Mini Rejeskål m. avocadocreme Mini skald m. trøffelmayo & serrano Caprese sticks...
30 kr. per personVi aftaler indbyrdes hvilken
400 kr.Lækkert focacciabrød som komplimentere tapas godt
175 kr.Requirements for the kitchen
- Oven
- Fridge and freezer
- Hotplates
- Pans
- Pots
Practical
- We first withdraw the money 14 days prior to the dinner.
- Upon cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
-
Always communicate through ChefMe
To protect your home and your dinner, you must always communicate through ChefMe.
Read more about our safety.
0 reviews from customers
5.0
This chef has no reviews yet. If you book this chef, your review will be the first.
About the chef Julie Rønde - Member since November 2023
- Verified
- 2 menus
Response time: -
Response rate: -
Jeg driver min egen lille tapas virksomhed Foodcoma Grazing Tables, hvor jeg anretter tapas direkte på bord. Et koncept jeg har taget med mig hjem fra mine år i Australien. Jeg sætter mit eget præg på bordene og skaber værdi hos den enkelte med et anderledes koncept som ligger op til samtaleemne og social dining.
View Julies profile-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party