ChefMe

3 course menu

3 serveringer
10 - 100 personer

Menuen laves af Andreas & Raif

2 menuer
Medlem siden 2023
Verificeret
Andreas & Raif

Forord

This menu begins with a refreshing salmon roulade, where each bite combines the taste of salmon, tangy mayonnaise, crispy asparagus, and hand-peeled Læsø shrimp, served with delicious sourdough bread. The main course presents a juicy pink-roasted beef tenderloin with grilled bimi asparagus, Madagascar pepper sauce, butter-fried potatoes seasoned with sesame and thyme. The experience is completed with a creamy broccoli salad. What makes this menu special is the harmonious blend of fresh flavors and carefully selected ingredients, creating a gastronomic journey through various taste nuances. The dessert, Chocolate Crème Brûlée, adds a delicious and sweet ending to the meal. Together, the dishes form a unique and memorable culinary experience.

"Please note that there may be slight changes in garnishes depending on the season"

Menu - 3 serveringer

Forret
Lobster roulade with a refreshing tangy mayonnaise, served with crispy asparagus marinated in delicate herb oil and hand-peeled Læsø shrimp, accompanied by sourdough bread.
Divider
Main course
Pink roasted beef fillet accompanied by grilled bimi asparagus, sauce made with Madagascar pepper, and butter-roasted potatoes, delicately seasoned with sesame and thyme. This experience is completed with a delicious and creamy broccoli salad.
Divider
Dessert
Crème Brûlée
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Gry
  • Pander
Mød Andreas & Raif
Medlem siden 2023
Verificeret
Andreas & Raif
Andreas and Raif are two passionate chefs who share a common love for gastronomy.

For the past 4 years, Andreas has worked at Restaurant Lillering Skov in Galten. This restaurant is known for its commitment to delivering an exceptional dining experience that combines local ingredients, artistic presentation, and an understanding of flavor nuances. Lillering Skov strives to create an atmosphere that is both elegant and relaxed, making it a destination for food enthusiasts.

Raif has previously worked at Café Konrad in Randers. Café Konrad is known for its cozy atmosphere and a menu that embraces both traditional and modern dishes. It is a popular gathering spot where people can enjoy tasty food.
Apart from Café Konrad, Raif has also worked at the Sailing Club in Randers. The Sailing Club is a charming place by the harbor where people can enjoy delicious food while also partaking in the spirit of sailing. It can be a fantastic place for both sailing enthusiasts and those who wish to combine good food with a beautiful view.

Together, we not only share our skills in the kitchen but also a passion for creating memorable dining experiences. Our unique backgrounds and experiences from Lillering Skov, Café Konrad, and the Sailing Club have shaped us as chefs and contributed to our versatile repertoire.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.