Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
699 kr. per person
4.8 ● 62 reviews
Your request to
Keith
4.8 ● 62 reviews
Driving
Total
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party
You can change the menu together with the chef.
Your request is not binding yet.
Private dining bland selv
4.8
●62 reviews
Member since December 2016
●4 menus
About the menu
Lad os stå for det hele. Med private dining tilbyder vi en enestående mulighed for, at skabe en gastronomisk madoplevelse i dit private hjem eller virksomhed - med andre ord, "få restaurationsoplevelsen hjem". Vælg min 3 retter til 699,- 4 retter til 849,- 5 retter til 999,- 6 retter til 1129,- Det eneste du skal gøre er at invitere dine gæster hjem omkring spisebordet. Du sætter di
g bare til bords, læner dig tilbage og nyder aftenen, mens vi sørger for indkøb, forberedelsen, duften, smagen og den gastronomiske stemning. Uanset om det er en 40 års fødselsdag, en forretnings middag, eller brullyp, er private dining din måde at få en sublim restaurant oplevelse i private rammer. Du vælger lokalet, dækker bordet og sørger for køkkenfaciliteter. Så står vi for at bringe en skøn oplevelse hjem til jer.
The menu - 6 servings
Starter
FORRETTER
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie.
· Lyngrillet færørsk koldrøget laks m/ ærtepure, ærteskud & porreaske.
· Rørt oksetatar m/ brændte løg, estragonemulasion, friseé salat & syltet beder.
· Stegt kammusling m/ blomkålpure, sprødt kyllingeskind, råsyltet gulerod samt urteolie.
Snack
MELLEMRETTER
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Rimet kammusling m/ grillet asparges &passionsfrugt vinaigrette toppet med brøndkarse
· Lakrids Gravad okse m/ anis syltet romanesco kål, brændte løg & skovsyre
· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg
· Karameliseret foie gras terrine m/ henkogt frugtkompot samt sirupristet brød
Snack
GANE RENSER
· Champagnesorbet
· Æblesorbet
· Hvidvinsgranite
· Blodappelsingranite
Main course
HOVEDRETTER
· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace
· Glaseret braisseret oksebryst m/ knuste kartofler, kantarelsauce & smørstegte gulerødder
· Bøf bearnaise, bøf af sydamerikansk oksefilet, håndskårne pommes frites samt sauce bearnaise
· Urtefarseret kyllingebryst m/ ærtebygotto, asparges samt ærteskud
Snack
PRE-DESSERT/EFTER DESSERT
· 3 danske oste m/ behørig garniture
· Granite af mouserende vin
· Mango sorbet m/ mynteolivenolie
· Assorteret 3 x petit four kager fra vores samarbejdspartner
Dessert
DESSERTER
· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.
· Chokolademousse m/ mazerin, krystaliseret chokolade, mørke bær samt sprød solbær
· Klassisk creme bruleé m/ syrlig sorbet & bær
· Pistacie tærte m/ basilikum, hvid chokolade & lime samt nøddecrunch
Requirements for the kitchen
- Oven
- Fridge and freezer
- Hotplates
- Pans
- Pots
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1-hour prior to the dinner time, unless otherwise agreed.
- We first withdraw the money 14 days prior to the dinner.
- Upon cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
-
Always communicate through ChefMe
To protect your home and your dinner, you must always communicate through ChefMe.
Read more about our safety.
62 reviews from customers
4.8
- SarahVanløse
Helt fantastisk menu sammensat a...
Helt fantastisk menu sammensat af Keith- hvor han tog højde for nogle af mine yndlingsretter.
Så behagelig og sød at have i sit hjem- k... Read morePeterFrederiksberg CEn skøn middag for 10 kollegaer....
En skøn middag for 10 kollegaer. Keith sørgede for lækker mad og var godt selskab - ChristianKøge
Super dejlig mad og flot præsent...
Super dejlig mad og flot præsenteret.RikkeIdestrup - MarienlystSuper positiv oplevelse med 3-re...
Super positiv oplevelse med 3-retters fra Keith.
Keith kom til vores sommerhus og lavede maden der.
Lækker mad og Keith er samtidig en... Read more
About the chef Keith Tureby - Member since December 2016
- Verified
- 4 menus
Response time: Within a few hours
Response rate: 100%
Mit navn er Keith Svane. Til daglig driver jeg Svane catering hvor jeg laver alverdens catering i forskellige afskygninger samt en del private dinings derudover har jeg også haft Svaneshverdagsmad som hittede her under covid-19 da vi lavede helt alm hverdagsmad og leverede som take-away færdigretter til folket. I og med jeg driver en catering virksomhed så har jeg stor ekspertise i netop catering, dvs mad ud af huset, uden kok eller personale - så ønsker i dette så tøv ikke med at kontakter mig. Idet jeg nu er væk fra det travle a-la-carte-liv, savner jeg at lave lidt andet end catering og hverdagsmad. Jeg nyder virkelig at lave mad, og det er mere end overlevelse. For mig er det en passion og et liv. Om det er den intime middag til otte personer eller den store festlige begivenhed i familien eller blandt venner, sætter jeg en stor ære i at levere den perfekte oplevelse. Jeg bor sammen med mine to døtre og kæreste syd for Køge, så de står ofte model til, at jeg vil lave "gourmet"-mad.
View Keiths profileFrequently asked questions
Do you have any other questions?
Read more below Help
We recommend sending a request so you can make sure the chef is available on the selected date.
After confirmation, you will still be able to:
-
Change the menu and number of servings
-
Change the number of guests, allergies and children's menus
-
Write to the chef to talk about the menu and the dinner
We recommend that you reserve your date as early as possible by sending a request to the chef, especially for weekends and during periods of holidays or celebrations.
If you need a chef at short notice, or if the chef is not available on your chosen date, don't worry! Our customer service is ready to assist in finding a chef. Call us at 93 40 40 10 or write to us at
When you send a request to a chef, you create a profile at the same time, so you will be notified when the chef has sent a response to the request. You will get access to a message thread, where you can write to the chef at any time and make further arrangements.
You can choose to start from one of the chefs' menus or have a menu tailored just for your taste buds.
Are you more into fish than meat? Or do you prefer cake to ice cream for dessert? Send a request to the chef and share your wishes so that you can put together a menu that suits you and your party. The chef also has the option of creating alternative menus based on allergies and children's menus.
You will be able to see further up the page what the chef's requirements are for your kitchen, as well as what the chef is able to bring. If you are in doubt, you can ask the chef after you have sent a request.
The chef is responsible for both shopping, cooking, serving and cleaning up the kitchen. Therefore, you just have to be responsible for setting the table, drinks (unless you have an additional wine menu or similar) and enjoy the time with your guests around the table.
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party