The menu is prepared by Christian B.
The menu is prepared by Christian B.
Member since 2018
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Christian B..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Christian B. for hurtige svar og god kommunikation.
Foreword
To any festive occasion, this menu will be an obvious choice. The menu consists of delicious tasty dishes, which I have made many times. If changes are desired in the menu or another menu, please contact me. We will find a solution.
Menu - 3 servings
Forret
Citrus-seared hake, chive emulsion, crispy cucumber in dill vinaigrette, soured cream, herring roe, crispy salad and herbs.
Served with homemade sourdough bread and whipped butter with flaky salt.
Main course
Slow-cooked beef cuvette from Himmerland meat with red wine sauce flavored with black truffle, parsnip puree, fried asparagus broccoli, pickled red onions, crushed oven-roasted potatoes with thyme and garlic.
Dessert
Homemade vanilla ice cream, lemon curd, white chocolate ganache, shortcrust biscuits, burnt meringue, and crumble of burnt almonds.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
Mit navn er Christian. Jeg er faglært kok med guldmedalje og har været i branchen siden 2014.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.