ChefMe

Snacks, 3 dangerous, and a little sweet

4,98 (21)
4 servings
6 - 100 persons
Snacks, 3 dangerous, and a little sweet
Snacks, 3 dangerous, and a little sweet
Snacks, 3 dangerous, and a little sweet

The menu is prepared by Mikkel G.

4,98 (21)
3 menus
Member since 2019
Verified
Mikkel G.
Mikkel G.

The menu is prepared by Mikkel G.

Member since 2019

Foreword

Menu here represents some of my own favorites over time

Menu - 4 servings

Snack
Arancini with rouille sauce Miso Gratinated oysters with pickled rhubarb
Divider
Forret
Rimmed scallop with raw pickled kohlrabi Marinated cucumber, zucchini and apples Sesame and shiso herbs Spiced honey doubt
Divider
Main course
Stuffed Quail with Truffle Pommes Anna with carrot puree on browned butter, grilled pear, berries, and tender herbs Sauce of quail jus and truffle
Divider
Dessert
Pannacotta with tonka bean, caramelized figs, pistachio and raspberry coulis
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Gry
Meet Mikkel G.
Member since 2019
Verified
Response time: en dag
Response rate: 100 %
Mikkel G.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Customer reviews

4,98 21 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
4,9
Communication
5,0
Expectation
4,9
MS
Mette P. S.
København S
4 måneder siden
Mikkel made food for my 40th birthday celebration. We had a small gathering and didn't want to spend time in the kitchen. I didn't have to either! Everything went smoothly, the contact beforehand and planning of the menu, where Mikkel took into account my sustainability wishes and allergies; the actual evening, where Mikkel and his partner found their way around the kitchen themselves - and also left it spotless! You couldn't tell they had been there. Friendly and accommodating. And of course, most importantly: the food was really, really delicious! A huge recommendation from here
AT
Anna T.
København S
6 måneder siden
Mikkel and his colleague provided the most delicious grilled pizzas, tomato salad, and arancini. It was a big hit at the student party, and we had a perfect evening in the garden.
C
Camilla
Gilleleje
7 måneder siden
Mikkel made the best summer dinner that exceeded all expectations. Everything was perfect, and it was definitely not the last time we had Mikkel take charge of the food!
AH
Allan H.
Dyssegård
7 måneder siden
Mikkel delivered a great evening with his buddy, high quality and really delicious Japanese evening