Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Rafael S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
This wedding menu combines Nordic and French flavors with a focus on quality ingredients and balanced, elegant dishes. From seared scallops with silky celeriac purée to perfectly cooked beef or halibut, each course is designed to be refined yet approachable. The meal ends on a sweet note with a light white chocolate mousse and tart cloudberries. A thoughtful and delicious menu to complement your special day.
Menu - 3 servings
Forret
Seared Scallops with Silky Celeriac Purée & Browned Butter
Perfectly seared scallops served on a smooth, creamy celeriac purée, finished with a drizzle of nutty browned butter and a touch of fresh thyme. Simple, elegant, and full of flavor.
Main course
Beef Tenderloin with Truffle Pommes Anna & Red Wine Sauce
Tender, juicy beef served with thin, crispy layers of truffle-infused pommes Anna, charred green asparagus, and a rich red wine sauce. A classic with a little luxury.
or
Pan-Seared Catch of the day with Buttered Leeks & Champagne Sauce
Catch of the day, perfectly cooked and paired with buttery leeks, pickled pearl onions, and a silky champagne sauce. Topped with crispy Jerusalem artichoke chips for texture.
Dessert
White Chocolate Mousse with blackberries & Almond Tuile
A light and creamy white chocolate mousse balanced with tart blackberries, a crispy almond tuile, and a hint of sea buck horn for freshness.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Rafael S. is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
Kitchen requirements
Oven
Refrigerator and freezer
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
Tallerkener
Glass
Cutlery
Meet Rafael S.
Member since 2022
Elite chef
Verified
17 menus
Response time:2 timer
Response rate:94 %
Velkommen til Catering By Santana, hvor vi tilbyder en unik blanding af kulinarisk ekspertise udviklet gennem 12 år på tværs af forskellige kontinenter og i forskellige madlavningsmiljøer. Uanset om du søger en fin spiseoplevelse eller bålmadlavning, der begejstrer dine smagsløg, er vores team, ledet af den talentfulde chef Rafael Santana, dedikeret til at levere en uforglemmelig kulinarisk rejse. Vores passion for mad, engagement i kvalitet og international madlavningserfaring adskiller os i cateringbranchen. Vi ser frem til at skabe en bemærkelsesværdig spiseoplevelse til dit næste arrangement.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
600 kr.
cover
4,94 (55)
600 kr.
cover
4,94 (55)
Top-rated chefs 4.98 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Customer reviews
4,94•55 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
4,9
Communication
4,9
Expectation
5,0
HB
Henning B.
Jægerspris
12. marts 2025
13 familie medlemmer og venner nød et lækkert måltid forberedt og serveret af Rafael. Hans service kan stærkt anbefales.
AB
Anne-katrine B.
København
3. februar 2025
Rafael had prepared an incredibly delicious and very beautiful menu, where he effortlessly took various needs in the company into account. Additionally, Rafael is incredibly friendly and accommodating - both on the day itself and in the lead-up process in terms of setting the menu and answering questions. The warmest recommendations - we hope to enjoy Rafael's services again.
PL
Pernille L.
Dragør
27. januar 2025
Very beautiful and tasty food. Big success with us - and everyone got full.
CJ
Carsten J.
Kirke Såby
8. december 2024
Rafael had prepared a sublime menu, executed perfectly to the finest details. The conditions were not optimal with 3 dogs and some individual requirements for the dishes, but everything was handled nicely. The guests were overwhelmed by the 4-course menu, and I as the host felt secure and could focus on the evening with my guests. Thanks to Rafael.