Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Højt vurderet af værter
88 % af de seneste værter har givet Patrick P. 5 stjerner
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Patrick P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
Super delicious menu with the best ingredients.
The menu can be upgraded with caviar and truffles
Menu - 3 servings
Forret
Envelope bread with whipped butter with buttermilk
Flambéed langoustine – caramelized cauliflower puree – browned butter and soy – pickled shiitake mushrooms – ink tuile
Fried cod – salt-baked celery – pickled pearl onions – mussel fumet separated with green oil
Cured scallop – salted trout roe – raw pickled cucumber – broken gel of burnt lime – dill
Braised octopus – chicken sauce – chicken croquette – mushroom foam - fried sage
Main course
Beef tenderloin – red wine sauce with pickled mustard seeds and chives
Confit young rooster – wild garlic emulsion
Crispy pommes anna with grated truffle and herb butter.
Braised shallots – chicken jus – lemon thyme
Grilled heart lettuce – comte 24 – roasted hazelnut – smoked marrow
Confit and butter-fried king trumpet mushrooms with browned butter and chives
Dessert
Braised pineapple – burnt white chocolate – broken gel on lime - caramelized coconut sorbet
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Meet Patrick P.
Member since 2020
Verified
13 menus
Response time:13 timer
Response rate:94 %
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
550 kr.
cover
4,71 (355)
550 kr.
cover
4,71 (355)
Top-rated chefs 4.98 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Customer reviews
4,71•355 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,7
Communication
4,5
Expectation
4,7
HJ
Hanne J.
Roskilde
12. marts 2025
We can only give you the warmest recommendation based on your tasty signature dinner, accommodating and flexible service, and professional behavior.
Therefore, we can recommend you to anyone seeking a culinary experience beyond the ordinary.
BA
Britta A.
Solrød Strand
12. marts 2025
Thanks to Patrick, Frederik, and Séan for creating a delicious dinner for my guests and me. Frederik and Séan were super friendly and accommodating and presented the food invitingly.
My guests and I were very happy. Big thanks for your effort.
JG
Judith G.
København
12. marts 2025
It was absolutely top notch and beyond all expectations!
MW
Mark W.
Hundested
12. marts 2025
We booked Patrick and his team with Julius to manage the kitchen when we needed food for our wedding. From the very first contact, Patrick has been great at communicating and was both receptive to suggestions, requests, and changes to the menu. The food was of really high quality, and our guests repeatedly mentioned how good it tasted.
Thank you very much to Patrick and Julius for a great experience, you have our warmest recommendations.