5 Course wedding and party menu

1 / 3
5 Course wedding and party menu
5 Course wedding and party menu
5 Course wedding and party menu

The menu is prepared by Patrick P.

2 - 100 persons
5 servings
Member since 2020
Patrick P.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,68
395
Anmeldelser
De 1 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Patrick P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Foreword

Class menu - containing class raw materials!

Menu

5 servings
1
Forret
Cured and Torched Salmon - Fried Potato - Citrus Infused Cucumber - Chive Mayonnaise - Pickled Lemon - Coral Tuille - Baerii Caviar - Pearl Onion - Fresh Herbs
2
Forret
Seared Scallop - toasted young carrots - toasted buckwheat kernels - green oil - pickled pearl onions - Lobster Bisque - Fresh herbs
3
Forret
Stirred Tartare - shallots, parsley and coarse mustard - miso mayonnaise - pickled yellow beets - Cress
4
Main course
Beef tenderloin - Grilled parsnip puree - Potato terrine with truffle and citrus - Butter-fried king oyster mushrooms - Red wine sauce - Herb Mix
5
Dessert
Chocolate cake with burnt meringue

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Sourdough bread and whipped butter
Sourdough bread and whipped butter
35 kr. / envelope
Lille wine menu
Consisting of 3 glasses - 250 kroner
250 kr. / envelope
Mellem wine menu
300 ,- consisting of 4 glasses
300 kr. / envelope
Large wine menu
Consisting of 5 glasses 449,-
449 kr. / envelope
Oste serving
3 cheeses - compote - crispbread
140 kr. / envelope
Exclusive wine menu 6 glasses
6 glasses 1 champagne - 5 wine 1299,-
1.299 kr. / envelope
Gin and tonic with Hendricks and cucumber.
Refreshing Gin and tonic with Hendrick's Gin and cucumber. Served with ice cubes and tonic.
125 kr. / envelope
Gin and tonic with Tanqueray gin and Lime.
Refreshing Gin and tonic with Tanqueray Gin and Lime. Served with ice cubes and tonic.
105 kr. / envelope
Moijto.
Refreshing Mojito with white rum and mint and lime. Served with ice cubes.
110 kr. / envelope

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Customer reviews

4,68 395 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,7
Communication
4,5
Expectation
4,7
SG
Sofie G.
København
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
27. juli 2025
A truly great experience - highly recommended.
We were so lucky to have chef Rikard visit us, bringing good spirits and delicious food, and the kitchen was spotless afterwards.
Huge recommendation from us 🤩
NN
Nina N.
Rødovre
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
27. juli 2025
Delicious food, beautifully presented.
Super nice chef, who gave us a lovely dining experience in private surroundings.
MB
Morten B. S.
Gilleleje
Star fullStar fullStar fullStar full Star empty
23. juli 2025
Friendly serviceminded Good food
OH
Ole B. H.
Frederiksværk
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
19. juli 2025
Super delicious food. Changed our starter (according to our own wish) from Salmon to Octopus, which was a very good swap.

Mød din kok

Patrick P.
Patrick P.
395
Anmeldelser
4,68
Bedømmelse
5
components.duration.year_unit på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 94 %
Response time: 2 timer
Meet Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.

OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.

Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften

Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.