The menu is prepared by Gabriela D.
1 - 20 persons
3 servings
Member since 2024
Foreword
I jeg har været kok siden 2016. Startede min erfaring i London, i et stort cateringfirma - Bexter Storey. Herefter samlede jeg viden i en restaurant kaldet 108 garage med den berømte kok Chris Denney. Et år senere havde jeg min første pop-up restaurant i Brixton - London.
Jeg har også kogt i et 5-stjernet hotel - Gleneagles Auchterarder - Skotland.
Siden 2019 har jeg haft min egen restaurant i Bulgarien på en smuk strand.
Nu er jeg sulten efter mere erfaring i en af verdens bedste madbyer - København.
1
Snack
Rodfrugtsuppe/ hjemmelavet brød/ urte-smør
2
Forret
Oksetunge/ chokoladesauce/ rodfrugtpuré
3
Main course
Royal svinekotelet/ kartoffelmos/ salsa verde
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Pander
- Gry