EXCLUSIVE á la maison
4,88 (65)
6 servings
8 - 300 persons
The menu is prepared by Niklas J.
4,88 (65)
5 menus
Member since 2019
Verified
Foreword
Menus are changed every other month to make the most of the seasons.
This menu is based on the ingredients available in the season.
Bread and butter are always included with our menus.
Our prices include food, chef's salary, and fee to ChefMe.
If there are over 12 people, it will require a waiter, which will be settled at 150 DKK per hour on the day by the customer.
You are also welcome to find serving staff yourselves.
If there are allergies, etc., we will of course take this into account.
NOTE:
Duck on the main course can be replaced with beef tenderloin (same for the whole party)
This menu is based on the ingredients available in the season.
Bread and butter are always included with our menus.
Our prices include food, chef's salary, and fee to ChefMe.
If there are over 12 people, it will require a waiter, which will be settled at 150 DKK per hour on the day by the customer.
You are also welcome to find serving staff yourselves.
If there are allergies, etc., we will of course take this into account.
NOTE:
Duck on the main course can be replaced with beef tenderloin (same for the whole party)
Menu - 6 servings
Snack
-Oysters à la maison
-Berliner, black-foot ham, truffle cream & Vesterhavs cheese
-Croquette of braised Duroc pork, herb mayo & cress
-Canapé with citrus-cured salmon, rosehip & basil
-Heart waffle with dill & mixed shellfish salad
Forret
Cod fried on crouton, mango, fennel, cabbage & mussel bisque with vadouvan
Mains
Terrine of French country chicken, preserved cherries, spiced olive oil, balsamic & blanquette sauce with browned butter
Mains
Fried scallops, grilled pumpkin/piement cream, baked tomatoes, pickled salsify, roasted hazelnuts, herb oil & lobster sauce with citrus
Main course
Mignon of Danish beef, potato purée, parsley cream, celery, onions & truffle sauce
Dessert
Danish apples, white chocolate, tonka & vanilla
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
Mit navn er Niklas Jensen, jeg er 35 år og er bosat i Nørre Aaby på Fyn sammen med min kone og vores to små piger.
Jeg er selvstændig på fjerde år med min virksomhed à la maison dining som jeg driver sammen med min partner Christoffer og har min daglige gang i Odense hvor vi har vores køkken, der hvor vi forbereder maden inden jeg kommer ud og giver dig en uforglemmelig oplevelse.
Når du booker mig booker du à la maison dining, og jeg kan vidst roligt sige at jeg har det bedste personale af kokke og tjenere, som har en høj faglig stolthed der lige som mig selv ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med à la maison dining.
Når vi kommer ud og laver en private dining vil vi give dig en restaurantoplevelse i hjemlige omgivelser, hvor vi står for alt lige fra indkøb til madlavning, servering, præsentation, afrydning og opvask så du bare skal læne dig tilbage og være tilstede for dine gæster!
Vi har til september 2024 afviklet vores 50. bryllup, så det er noget vi og vores personale er ved at være rigtig gode til!
Vi tilbyder alt fra en bryllupsmenu til en hel pakkeløsning hvor vi står for alt fra reception til natmad samt brunch dagen efter hvis der er overnattende gæster.
Jeg har en stor passion for mit fag og for håndværket og en kæmpe respekt for de råvarer jeg arbejder med.
Jeg har en kæmpe forkærlighed for det franske køkken, men jeg elsker at hente inspiration i form af smage og råvarer fra lande rundt om i hele verden.
Så hvis du ønsker at holde en uforglemmelig middag med velsmagende og veltilberedt mad, som er flot præsenteret, så tøv ikke med at sende mig en besked.
Jeg tilbyder alt fra private dining til bryllupper, konfirmation, reception, barnedåb, fødselsdag, herreaften, dameaften, firma-arrangementer, madkursus og andre arrangementer - store som små.
Jeg har en Instagram og en Facebook som du er meget velkommen til at tjekke ud.
Instagram: álamaisondining
Facebook: Á la maison dining
Skriv endelige til mig for at høre mere.
Ønskes der andre menuer, end dem jeg har lavet her, kan dette også lade sig gøre og så tager jeg selvfølgelig højde for diverse allergener m.m.
OBS:
Er i mere end 12 personer til et selskab kræver det en tjener!
De bedste hilsner
Niklas Jensen
Jeg er selvstændig på fjerde år med min virksomhed à la maison dining som jeg driver sammen med min partner Christoffer og har min daglige gang i Odense hvor vi har vores køkken, der hvor vi forbereder maden inden jeg kommer ud og giver dig en uforglemmelig oplevelse.
Når du booker mig booker du à la maison dining, og jeg kan vidst roligt sige at jeg har det bedste personale af kokke og tjenere, som har en høj faglig stolthed der lige som mig selv ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med à la maison dining.
Når vi kommer ud og laver en private dining vil vi give dig en restaurantoplevelse i hjemlige omgivelser, hvor vi står for alt lige fra indkøb til madlavning, servering, præsentation, afrydning og opvask så du bare skal læne dig tilbage og være tilstede for dine gæster!
Vi har til september 2024 afviklet vores 50. bryllup, så det er noget vi og vores personale er ved at være rigtig gode til!
Vi tilbyder alt fra en bryllupsmenu til en hel pakkeløsning hvor vi står for alt fra reception til natmad samt brunch dagen efter hvis der er overnattende gæster.
Jeg har en stor passion for mit fag og for håndværket og en kæmpe respekt for de råvarer jeg arbejder med.
Jeg har en kæmpe forkærlighed for det franske køkken, men jeg elsker at hente inspiration i form af smage og råvarer fra lande rundt om i hele verden.
Så hvis du ønsker at holde en uforglemmelig middag med velsmagende og veltilberedt mad, som er flot præsenteret, så tøv ikke med at sende mig en besked.
Jeg tilbyder alt fra private dining til bryllupper, konfirmation, reception, barnedåb, fødselsdag, herreaften, dameaften, firma-arrangementer, madkursus og andre arrangementer - store som små.
Jeg har en Instagram og en Facebook som du er meget velkommen til at tjekke ud.
Instagram: álamaisondining
Facebook: Á la maison dining
Skriv endelige til mig for at høre mere.
Ønskes der andre menuer, end dem jeg har lavet her, kan dette også lade sig gøre og så tager jeg selvfølgelig højde for diverse allergener m.m.
OBS:
Er i mere end 12 personer til et selskab kræver det en tjener!
De bedste hilsner
Niklas Jensen
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,88 • 65 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,9
Value
4,8
Communication
4,9
Expectation
4,9
MC
Marie-louise C.
Væggerløse
4 dage siden
Niklas and his colleague provided a fantastic experience when they cooked for my colleagues and me!
They were extremely tidy, and the kitchen was spotless after dinner. The food was incredibly tasty, Niklas was easy to contact and very accommodating to all requests and sudden changes.
I highly recommend Niklas and his colleague and send my best regards and thanks for an unforgettable evening!
AB
Alex B.
Hedehusene
en måned siden
Niklas's partner Chrisotffer made food for my father's 80th birthday.
It was really good food that I had dreamed of.
Really good bread - fantastic appetizer, and not least the main course.
The waiter who helped was very kind, and the kitchen was cleaned up very nicely.
Highly recommend.
JS
Jane S.
Herning
en måned siden
Everything just works when Niklas is in charge of dinner.
He accommodated the very diverse food preferences in the group by creating a superb menu that catered to everyone.
The food tasted simply fantastic, and Niklas is very pleasant to have in your home.
We give Niklas our warmest recommendations!
MH
Marianne H.
Skjern
2 måneder siden
A completely fantastic evening for both us and our guests. Super skilled and detail-oriented chef, who contributed to the evening going exactly as we had hoped and wished. BIG recommendation from here!