3 COURSE à la maison dining
4,88 (64)
3 servings
20 - 100 persons
The menu is prepared by Niklas J.
4,88 (64)
Elite chef
7 menus
Member since 2019
Verified
Foreword
Menus are changed every other month to make the most of the seasons.
This menu is based on the ingredients that are available in the season.
There is always bread and butter included with our menus.
Our prices include food, chef's wages, and a fee to ChefMe.
If there are more than 12 people, a server will be required, which will be charged to the customer at 150 DKK per hour on the day.
You are also welcome to find your own serving staff.
If there are any allergies, etc., we will of course take this into account.
NOTE:
Duck for the main course can be replaced with beef tenderloin (same for the entire party)
This menu is based on the ingredients that are available in the season.
There is always bread and butter included with our menus.
Our prices include food, chef's wages, and a fee to ChefMe.
If there are more than 12 people, a server will be required, which will be charged to the customer at 150 DKK per hour on the day.
You are also welcome to find your own serving staff.
If there are any allergies, etc., we will of course take this into account.
NOTE:
Duck for the main course can be replaced with beef tenderloin (same for the entire party)
Menu - 3 servings
Forret
Rimmed salmon, basil, baked tomatoes, pickled kohlrabi, crudité & vinaigrette
Main course
Ander breast, crispy potatoes, beetroot, blackcurrants, truffle cream & port wine sauce
Dessert
Marmoreret blondie, passion fruit, mousse, white chocolate & ice on Pisang ambon
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Niklas J. is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
Mit navn er Niklas Jensen, jeg er 35 år og er bosat i Nørre Aaby på Fyn sammen med min kone og vores to små piger.
Jeg er selvstændig på fjerde år med min virksomhed à la maison dining som jeg driver sammen med min partner Christoffer og har min daglige gang i Odense hvor vi har vores køkken, der hvor vi forbereder maden inden jeg kommer ud og giver dig en uforglemmelig oplevelse.
Når du booker mig booker du à la maison dining, og jeg kan vidst roligt sige at jeg har det bedste personale af kokke og tjenere, som har en høj faglig stolthed der lige som mig selv ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med à la maison dining.
Når vi kommer ud og laver en private dining vil vi give dig en restaurantoplevelse i hjemlige omgivelser, hvor vi står for alt lige fra indkøb til madlavning, servering, præsentation, afrydning og opvask så du bare skal læne dig tilbage og være tilstede for dine gæster!
Vi har til september 2024 afviklet vores 50. bryllup, så det er noget vi og vores personale er ved at være rigtig gode til!
Vi tilbyder alt fra en bryllupsmenu til en hel pakkeløsning hvor vi står for alt fra reception til natmad samt brunch dagen efter hvis der er overnattende gæster.
Jeg har en stor passion for mit fag og for håndværket og en kæmpe respekt for de råvarer jeg arbejder med.
Jeg har en kæmpe forkærlighed for det franske køkken, men jeg elsker at hente inspiration i form af smage og råvarer fra lande rundt om i hele verden.
Så hvis du ønsker at holde en uforglemmelig middag med velsmagende og veltilberedt mad, som er flot præsenteret, så tøv ikke med at sende mig en besked.
Jeg tilbyder alt fra private dining til bryllupper, konfirmation, reception, barnedåb, fødselsdag, herreaften, dameaften, firma-arrangementer, madkursus og andre arrangementer - store som små.
Jeg har en Instagram og en Facebook som du er meget velkommen til at tjekke ud.
Instagram: álamaisondining
Facebook: Á la maison dining
Skriv endelige til mig for at høre mere.
Ønskes der andre menuer, end dem jeg har lavet her, kan dette også lade sig gøre og så tager jeg selvfølgelig højde for diverse allergener m.m.
OBS:
Er i mere end 12 personer til et selskab kræver det en tjener!
De bedste hilsner
Niklas Jensen
Jeg er selvstændig på fjerde år med min virksomhed à la maison dining som jeg driver sammen med min partner Christoffer og har min daglige gang i Odense hvor vi har vores køkken, der hvor vi forbereder maden inden jeg kommer ud og giver dig en uforglemmelig oplevelse.
Når du booker mig booker du à la maison dining, og jeg kan vidst roligt sige at jeg har det bedste personale af kokke og tjenere, som har en høj faglig stolthed der lige som mig selv ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med à la maison dining.
Når vi kommer ud og laver en private dining vil vi give dig en restaurantoplevelse i hjemlige omgivelser, hvor vi står for alt lige fra indkøb til madlavning, servering, præsentation, afrydning og opvask så du bare skal læne dig tilbage og være tilstede for dine gæster!
Vi har til september 2024 afviklet vores 50. bryllup, så det er noget vi og vores personale er ved at være rigtig gode til!
Vi tilbyder alt fra en bryllupsmenu til en hel pakkeløsning hvor vi står for alt fra reception til natmad samt brunch dagen efter hvis der er overnattende gæster.
Jeg har en stor passion for mit fag og for håndværket og en kæmpe respekt for de råvarer jeg arbejder med.
Jeg har en kæmpe forkærlighed for det franske køkken, men jeg elsker at hente inspiration i form af smage og råvarer fra lande rundt om i hele verden.
Så hvis du ønsker at holde en uforglemmelig middag med velsmagende og veltilberedt mad, som er flot præsenteret, så tøv ikke med at sende mig en besked.
Jeg tilbyder alt fra private dining til bryllupper, konfirmation, reception, barnedåb, fødselsdag, herreaften, dameaften, firma-arrangementer, madkursus og andre arrangementer - store som små.
Jeg har en Instagram og en Facebook som du er meget velkommen til at tjekke ud.
Instagram: álamaisondining
Facebook: Á la maison dining
Skriv endelige til mig for at høre mere.
Ønskes der andre menuer, end dem jeg har lavet her, kan dette også lade sig gøre og så tager jeg selvfølgelig højde for diverse allergener m.m.
OBS:
Er i mere end 12 personer til et selskab kræver det en tjener!
De bedste hilsner
Niklas Jensen
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,88 • 64 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,9
Value
4,8
Communication
4,9
Expectation
4,9
AB
Alex B.
Hedehusene
3 timer siden
Niklas's partner Chrisotffer made food for my father's 80th birthday.
It was really good food that I had dreamed of.
Really good bread - fantastic appetizer, and not least the main course.
The waiter who helped was very kind, and the kitchen was cleaned up very nicely.
Highly recommend.
JS
Jane S.
Herning
11 dage siden
Everything just works when Niklas is in charge of dinner.
He accommodated the very diverse food preferences in the group by creating a superb menu that catered to everyone.
The food tasted simply fantastic, and Niklas is very pleasant to have in your home.
We give Niklas our warmest recommendations!
MH
Marianne H.
Skjern
23 dage siden
A completely fantastic evening for both us and our guests. Super skilled and detail-oriented chef, who contributed to the evening going exactly as we had hoped and wished. BIG recommendation from here!
JB
Jakob B. J.
Herning
en måned siden
It was the perfect evening, Niklas arrived on time as agreed, delivered some super delicious food, and left our kitchen sparkling clean👍 if I could give more than 5 stars, I would have done it.
Bravo!!