Christmas coziness - also for New Year's!
6 servings
6 - 16 persons
The menu is prepared by Iuliia O.
1 menu
Member since 2024
Verified
Foreword
Menu is Christmas-inspired with good from the sea and earth, prepared with passion and love to create an unforgettable experience for each guest
Menu - 6 servings
Snack
Crispy rind with lemon-marinated scallop and apple remoulade
Forret
Hummer - Celery - Bisque
Butter poached lobster tail, glazed with lobster glace, served with lemon pickled celery leaves brunnoise and lemon blanched carrot brunnoise, alongside a lobster bisque inspired sauce and parsley oil, garnished with lobster flakes and greens
Forret
And - Parsnip - Pomegranate
Skin-seared duck breast, served with puff pastry tart with caramelized onions, quince and plum, pumpkin cream, confit parsnip, glazed with pomegranate gastrique, with duck sauce flavored with fermented garlic and pomegranate, garnished with berries and greens
Main course
Veal - Potato - Port wine sauce with marrowbone
Fried veal tenderloin rolled in parsley and breadcrumbs, served with potato soufflé seasoned with horseradish, fried tempura enoki mushrooms, grilled squash, port wine sauce mounted with lightly smoked marrowbone, garnished with fried leeks and sprouts.
Mains
Forrefreshed blackcurrant mulled wine
Dessert
Chocolate - Orange
Juicy chocolate cake with orange chutney, chocolate mousse, orange ice cream, garnished with orange sugar flakes and white chocolate chunks
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
Trained chef in 2017 at Ribehøj. Current position as head chef in a gourmet restaurant with 80 seats, A'la carte with a focus on local seasonal produce, as well as lunch catering and breakfast. Versatile experience in baking, pickling, meat, fish, sauces, pizza, sushi, as well as savory and dessert kitchen and chocolate. Menu planning, self-monitoring, ordering of goods.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.