3 course Pasta menu
3 serveringer
1 - 20 personer
Menuen laves af Gabriela D.
6 menuer
Medlem siden 2024
Verificeret
Forord
We start this menu with perfectly seasoned fresh salad, seasonal vegetables and unforgettable dressing.
Continues with beautiful pasta course, lots of cheese and herbs.
And it ends with the best warm dessert you’ve ever had - Beer Cake, with melting ice cream on top!
Continues with beautiful pasta course, lots of cheese and herbs.
And it ends with the best warm dessert you’ve ever had - Beer Cake, with melting ice cream on top!
Menu - 3 serveringer
Forret
Fresh seasonal salad/ crispy bread/ dressing
Main course
Fresh pasta/ chicken/ mushrooms/ parmigiana
Dessert
Warm beer cake/ ice cream/ hibiscus
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Microwave
- Pander
- Gry
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Pander
I’m a chef since 2016. Started my experience in London, in a big catering company- Bexter Storey. Followed by collecting knowledge in a restaurant called 108 garage with famous chef Chris Denney. One year later had my first pop-up restaurant in Brixton - London.
I also cooked in a 5 star hotel - Gleneagles Auchterarder- Scotland.
Since 2019 I have my own restaurant in Bulgaria at a beautiful beach.
Now I’m hungry for more experience in one of the best food cities in the world - Copenhagen.
I also cooked in a 5 star hotel - Gleneagles Auchterarder- Scotland.
Since 2019 I have my own restaurant in Bulgaria at a beautiful beach.
Now I’m hungry for more experience in one of the best food cities in the world - Copenhagen.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.