Smag på Italien

Smag på Italien
Smag på Italien
Smag på Italien

The menu is prepared by Riccardo L.

15 - 40 persons
6 servings
Member since 2024
4,50 · 1 review
Riccardo L.

Foreword

Welcome to Laminata, our menu are focus on pasta dishes.
Serving a little snack, tre pasta dishes finishing with a dessert.
we are open for suggestions dishes, bread and oil are included on the menu.

Menu

6 servings
1
Snack
Vitello tonnato
2
Snack
Foccacia brød
3
Main course
Rigatoni serveret i tomatsauce og stracciatella
4
Main course
Mafaldine med amatriciana sovs
5
Main course
Ravioli, ricotta og spinat parmesan 36 måneder
6
Dessert
Tiramisù

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Tallerkener
  • Pander
  • Refrigerator and freezer
  • Cutlery
  • Heaters

Customer reviews

4,50 1 review
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
4,0
Communication
4,0
Expectation
5,0
MC
Michael E. C.
Vanløse
21. maj 2025
God italiensk mad. Gode antipasti, pasta og lækkert lam. 👌 Levede op til vores forventninger. Kommunikationen foregik på engelsk hvorfor vi giver 4 stjerner for dette. Godt arrangement!

Mød din kok

Riccardo L.
Riccardo L.
1
Anmeldelser
4,50
Bedømmelse
6
components.duration.month_unit på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 100 %
Response time: en time
Meet Riccardo L.
Mit navn er Riccardo. Jeg er en italiensk kok fra Sardinien. Jeg har arbejdet på restauranter i Italien, Australien, London, Grækenland og Tyskland. I 2019 flyttede jeg til København og begyndte at arbejde i den asiatiske og nordiske fusion restaurant, 108. Senere arbejdede jeg som køkkenchef på den italienske restaurant, Ché Fè.

Jeg arbejder fuld tid på mit eget projekt kaldet Laminata, hvor jeg producerer og leverer frisk hjemmelavet pasta til restauranter i København.

Når jeg ikke producerer pasta, laver jeg private events såsom madlavning til vinsmagninger og andre catering events.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.