Exclusive New Year’s Eve dinner

1 / 3
Exclusive New Year’s Eve dinner
Exclusive New Year’s Eve dinner
Exclusive New Year’s Eve dinner

The menu is prepared by Rafael S.

From 15 persons
5 servings
Member since 2022
Rafael S.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,94
71
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Højt vurderet af værter
100 % af de seneste værter har givet Rafael S. 5 stjerner
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Foreword

Exclusive new years eve menu, crafted to perfection with the freshest ingredients on season, dietary restrictions or preferences can well be taken into consideration. Menu is inspired in french nordic cuisine with a customise variation of vegetarian, seafood and meet dishes.

Menu

5 servings
1
Snack
Kohlrabi ravioli, sunflower seed pesto, cucumber crudités, tomato consome, nasturtium leaves.
2
Starter
Pan seared scallops, caramelised hokkaido pure, pickled butternut squash, kale sprouts, creamy lobster bisque, dill tops.
3
Starter
Plaice Fillet, brussel sprouts, beurre blanc with trout roe, dark green oil.
4
Main course
Herb crusted beef tenderloin, confit king oyster mushroom, parsley pure, truffle pommes anna, Morel sauce.
5
Dessert
White chocolate mousse, poached prunes, prune ring, almond cake crumble, black currant sorbet, fig leaf oil.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Cutlery
  • Glass
  • Tallerkener
  • Oven
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Cutlery
  • Glass
  • Tallerkener

Customer reviews

4,94 71 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
4,9
Communication
4,9
Expectation
5,0
HJ
Henrik J.
København
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
18. august 2025
Our original chef was unable to attend on short notice, so we contacted Chefme.dk. We sent the menu and Rafael quickly offered to do his best to match the menu, which he succeeded in fully.
All dishes tasted amazing and were perfectly presented. We can highly recommend Rafael at any time.
MR
Marie R.
Virum
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
10. august 2025
We had a great experience with Rafael. The process of finalizing the menu was really good with great suggestions back and forth. The food was really good.
KH
Kirsten H.
Frederiksværk
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
20. juli 2025
Rafael was very quick to respond to questions and his summer menu was very tasty and exciting. And beautifully arranged. So absolutely perfect. All guests thought the food was very delicious. He was very accommodating and friendly. Everything in the kitchen was tip top when he left. Can definitely be recommended.
IS
Ian S.
København
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
19. juli 2025
Delicious food - served with style - fantastic

Mød din kok

Rafael S.
Rafael S.
71
Anmeldelser
4,94
Bedømmelse
2
Year på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 94 %
Response time: 2 timer
Meet Rafael S.
Velkommen til Catering By Santana – hvor kulinarisk passion møder over 12 års erfaring fra køkkener verden over. Uanset om du drømmer om en elegant fine dining-oplevelse eller uformel madlavning over åben ild, skaber vi smagsoplevelser, der imponerer og samler mennesker.
Med kok Rafael i spidsen kombinerer vi internationale madtraditioner med kompromisløs kvalitet og kreativitet. Vores mål er at levere mere end blot mad – vi skaber mindeværdige øjeblikke, der bliver talt om længe efter sidste bid.
Lad os stå for maden til dit næste arrangement og give dig en diningoplevelse, der skiller sig ud.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.