Gourmet 3 course

Gourmet 3 course
Gourmet 3 course
Gourmet 3 course

The menu is prepared by Adam D.

10 - 100 persons
3 servings
Member since 2025
5,00 · 1 review
Adam D.

Foreword

An exquisite menu that moves through fish, meat, and sweets, which will surely satisfy you and your guests and leave you content.

Menu

3 servings
1
Forret
Flash-fried tuna rolled in sesame with saffron aioli, baked tomatoes, and salad of fresh herbs
2
Main course
Dark medium cooked Flat Iron Steak with Pommes Anna and variety of onions. Accompanied by veal glaze with browned butter and aromatic herbs
3
Dessert
Hvid og mørk chokolademousse med bær i sirup og knas

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Cutlery
  • Oven
  • Gry
  • Heaters
  • Tallerkener
  • Pander
  • Refrigerator and freezer
  • Napkins

Customer reviews

5,00 1 review
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
DF
Dorte F.
Køge
12. maj 2025
5 stjerner til Adam D.

Adam D. mødte smilende, venlig og velforberedt op. Der var endda overskud til at fortælle børnene diverse ting om råvarer og kokkekunst.

Maden - alle tre retter - smagte fremragende - også her var der tænkt på børnene.

Adam D. forlod køkkenet i fantastisk opryddet stand.

En skøn oplevelse.

Mød din kok

Adam D.
Adam D.
1
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
3
components.duration.month_unit på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 100 %
Response time: 12 minutter
Meet Adam D.
Me, Adam, who makes the food, have experience from a number of well-known restaurants, including Michelin and Bib Gourmand. Trained in 2014.

With a passion for fresh ingredients and both innovative and classic flavor combinations, each bite will take you on a culinary journey.

Whether it's a smaller casual dinner or a larger festive gathering, we can tailor a menu to your wishes and needs. Or you can choose one of the delicious menus we have put together.
We look forward to hearing from you!
View Adam D.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.