ChefMe

Winter menu

6 servings
8 - 16 persons
Winter menu
Winter menu
Winter menu
Winter menu

The menu is prepared by Iuliia O.

1 menu
Member since 2024
Verified
Iuliia O.
Iuliia O.

The menu is prepared by Iuliia O.

Member since 2024

Foreword

Maden that provides warmth and fills in cold winter weather

Menu - 6 servings

Snack
Hummer ceviche with yuzu pickled celery and lobster mayo
Divider
Snack
Sourdough focaccia with herbs served with butter flavored with split buttermilk and rye bread
Divider
Forret
Skin-fried hake with Jerusalem artichoke soup, Jerusalem artichoke chips, herb oil, as well as Jerusalem artichoke pickled with lemon brine.
Divider
Forret
Ballotine of corn chicken with spinach soufflee, served with confit yellow beets, cream of yellow beets, salsify with saffron, crispy chicken skin, served with brown butter hollandaise.
Divider
Main course
Baked potato with sour cream dressing, served with tenderloin immediately, grilled and glazed onions and, parsnip cream, parsnip chips, served with pepper sauce
Divider
Dessert
Pear compote with crumble and caramel ice cream, chocolate sauce and chocolate truffle
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Heaters
  • Refrigerator and freezer
  • Oven
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Blender
  • Pander
Meet Iuliia O.
Member since 2024
Verified
Iuliia O.
Trained chef in 2017 at Ribehøj. Current position as head chef in a gourmet restaurant with 80 seats, A'la carte with a focus on local seasonal produce, as well as lunch catering and breakfast. Versatile experience in baking, pickling, meat, fish, sauces, pizza, sushi, as well as savory and dessert kitchen and chocolate. Menu planning, self-monitoring, ordering of goods.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.