Den Mellem Menu

Den Mellem Menu
Den Mellem Menu

The menu is prepared by Lukas G.

6 - 18 persons
7 servings
Member since 2025
New ·
Lukas G.

Foreword

Fire slags snacks efter humør

Brød med det der hører sig til

Glaskål med rejer serveret i hyldeblomstbouillon

Grillet hummer med GastroUnika Platinium caviar & asparges bisque

Bagt vesterhavsfisk med beurre blanc & stenbidderrogn

Stegt helleflynder med grønt & confiteret hvidløg

Rabarber & kærnemælk med hybenrose

Menu

7 servings
1
Snack
Fire slags snacks efter humør
2
Snack
Brød med det der hører sig til
3
Forret
Glaskål med rejer serveret i hyldeblomstbouillon
4
Mains
Grillet hummer med GastroUnika Platinium caviar & asparges bisque
5
Mains
Bagt vesterhavsfisk med beurre blanc & stenbidderrogn
6
Main course
Stegt helleflynder med grønt & confiteret hvidløg
7
Dessert
Rabarber & kærnemælk med hybenrose

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Heaters
  • Refrigerator and freezer
  • Oven
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Cutlery
  • Shower
  • Glass
  • Napkins

Mød din kok

Lukas G.
Lukas G.
Anmeldelser
New
Bedømmelse
4
components.duration.day_unit på ChefMe
Meet Lukas G.
Min passion for mad og værtskab begyndte for 9 år siden. Fra 2018 til 2022 var jeg i lære hos Restaurant Abstrakt i Hirtshals, hvor jeg bestod min svendeprøve med guldmedalje. Efterfølgende blev jeg ansat som køkkenchef på restauranten. Min passion tog for alvor fart, da jeg i november 2019 blev en del af DGU’s Junior Kokkelandshold. Siden da har jeg været med til at skabe historiske resultater for holdet, hvor jeg fortsat er en fast del, og vi arbejder videre mod nye triumfer.

Jeg er drevet af en umiddelbar tilgang til madlavning, hvor alt handler om smagen. Jeg sætter en ære i, at gæsten føler sig godt tilpas – med en nordjysk tilgang til det hele.

Min mission er at skabe unikke, personlige og eksklusive madoplevelser, der giver dig som vært mulighed for at være til stede sammen med dine gæster.

Et arrangement med Dune Dining er altid en afspejling af det, jeg selv ville ønske for mine gæster. Jeg vil gøre mit bedste for at møde alle rundt om bordet i øjenhøjde.

Det vil glæde mig at være en del af jeres næste arrangement, uanset om det er en uformel frokost med venner og familie, firmaets store sommerfest eller den årlige middag.
View Lukas G.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.