Hav the menu
5,00 (1)
4 servings
4 - 100 persons
The menu is prepared by Christian C.
5,00 (1)
3 menus
Member since 2016
Verified
Foreword
This menu is based on seafood and fresh seasonal herbs.
The ingredients will be carefully selected from the best of today's fish auction.
A glass of champagne accompanies the snacks
The ingredients will be carefully selected from the best of today's fish auction.
A glass of champagne accompanies the snacks
Menu - 4 servings
Snack
Arancini with Danish lobster
Crispy tart with hand-peeled shrimp
Forret
Roasted turbot on bread, mushrooms, intense lobster sauce
Main course
Fish from today's auction, new vegetables, beurre blanc, new potatoes apart
Dessert
Chocolate, Chocolate, Chocolate
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
- Napkins
- Gry
- Pander
Professional and experienced chef, with broad experience within most spectrums of gastronomy.
By booking me for your next event or private dining, I can assure you that you are in good hands.
I guarantee that you and your guests can sit back and enjoy the company and the good food.
If you wish to make changes to any of the listed menus, I am always flexible with this, and remember to check the various add-ons that can sweeten the evening a little extra.
By booking me for your next event or private dining, I can assure you that you are in good hands.
I guarantee that you and your guests can sit back and enjoy the company and the good food.
If you wish to make changes to any of the listed menus, I am always flexible with this, and remember to check the various add-ons that can sweeten the evening a little extra.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
5,00 • 1 review
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
RP
Rikke P.
Vanløse
2 måneder siden
Good experience with good food for four people