The menu is prepared by Sara B.
The menu is prepared by Sara B.
Member since 2018
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Sara B. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Sara B..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Foreword
In this menu, the taste is in the forefront, and you will go through a wide range of delicious taste experiences over 7 servings.
So look forward to an entire evening with a gastronomic experience beyond the ordinary.
Menu - 7 servings
Snack
Blinis with lumpfish/trout roe, crème fraîche and dill
Forret
Crispy ball with salmon tartare and kohlrabi, served with soured horseradish cream
Forret
Pan-seared fish with pumpkin and tangy brown butter sauce
Main course
Onglet with crispy potato, purée, confit carrot and the world's best sauce
Dessert
Fresh lemon sorbet with crisp chocolate
Dessert
Chocolate dessert with seasonal delicacies
Snack
Petit four for the coffee
2 kinds
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Tallerkener
- Glass
- Gry
- Pander
I am a happy, energetic, and creative chef, 31 years old, who loves to create and deliver wonderful dining experiences. I graduated in the fall of 2018 with a gold medal for my final apprenticeship exam. Throughout my 4 years of apprenticeship, I have acquired a broad repertoire of skills. I love to mix ingredients and techniques from the classical French cuisine with Nordic flavors and presentation techniques. It is the creative process in cooking and menu composition that I love the most. In addition to a love for the savory kitchen, desserts and cakes also hold a very special place in my heart. I have always worked extra focused and intensively in the sweet kitchen, and it all culminated in March 2018, when I brought home a silver medal at the Danish Chocolate Competition. I look forward to making some delicious food for you and making your event something truly special!
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.