The menu is prepared by Øhavskøkkenet
The menu is prepared by Øhavskøkkenet
Member since 2019
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Øhavskøkkenet til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Øhavskøkkenet.’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
Giv dine gæster og jer selv en uforglemmelig oplevelse med en festmenu fra Øhavskøkkenet
En fest er en unik oplevelse og ingen fester er ens, derfor har jeg ingen faste festmenuer. Jeg sammensætter festmenuen i fællesskab med jer. Resultatet bliver en personlig og unik festmenu, skræddersyet til netop jeres fest.
Jeg laver alt fra en eksklusiv 3-retters menu til unikke gastronomiske 7-retters menu med velsmagende snacks til start og lækre petit four til en perfekt afrunding af menuen. Se min Private Dining Menu
Menu - 3 servings
Forret
We create together
Main course
The perfect menu
Dessert
To exactly your party!
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
I have 20 years of experience in the industry - several of them at Michelin restaurants such as Kiin Kiin and Pierre Andre.
After 10 years in CPH, I chose to return to my roots in the south Funen soil. Today, I have my own catering company called Øhavskøkkenet, which is located in the heart of the South Funen Archipelago, specifically Tåsinge. It is also from here that I source most of my ingredients, either from local producers or from my own large kitchen garden. I look forward to giving you an unforgettable evening
Øhavskøkkenet - Food for all life's events
Thomas Skovsmose-Falck
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.