A taste of luxury Stardust
4,95 (68)
6 servings
8 - 100 persons
The menu is prepared by Thomas S.
4,95 (68)
Elite chef
8 menus
Member since 2017
Verified
Foreword
Langoustine tartare served with Japanese wasabi cream crispy rice crackers.
Crispy duck breast served with barley risotto fresh truffle.
Crispy celery with black garlic mayo
Organic veal with parsnip cream crispy herbs and root vegetable chips.
3 delightful cheeses with accompaniments.
Crispy apple pie with baked meringue and delicious ice cream served with berries
Crispy duck breast served with barley risotto fresh truffle.
Crispy celery with black garlic mayo
Organic veal with parsnip cream crispy herbs and root vegetable chips.
3 delightful cheeses with accompaniments.
Crispy apple pie with baked meringue and delicious ice cream served with berries
Menu - 6 servings
Forret
Langoustine tartare served with Japanese wasabi cream crispy rice cakes.
Mains
crispy duck breast served with barley risotto fresh truffle.
Snack
Crispy celery with black garlic mayo
Main course
organic veal with parsnip cream, crispy herbs, and root vegetable chips.
Mains
3 lovely cheeses with accompaniment.
Dessert
Crispy apple tart with baked meringue and delicious ice cream served with berries
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Thomas S. is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
Jer er køkkenchef i meyer ..
Jeg mange lidt udfordringer i weekenden så derfor laver jeg dette her også // da jeg elsker af lave lækket mad og give en god oplevels ..
Jeg startede som 17-årig, og det var faktisk min farmors mad, der åbnede mine øjne op for kogekunsten. Hun var udlært kogekone, og det var altid en fornøjelse at spise hos hende. Jeg husker især, at hun lavede det vildeste brød, og at hendes retter var lavet på spændende og skæve måder, der virkelig gjorde maden anderledes og lækker at spise.
Da jeg var 17 år, kom jeg i lære i restaurationsbranchen, men før det hjalp jeg til hos den afsindigt dygtige michelinkok, Francis Cardenau på St. Kro. Efter at have set ham i et køkken vidste jeg, at jeg ville være kok.
Mine faste kunder kalder mig for deres "familiekok", da jeg altid gør en dyd ud af at være smilende, varm og imødekommende. Det er nemlig et tillidsspørgsmål at invitere en privat kok ind i sit hjem.
Jeg mange lidt udfordringer i weekenden så derfor laver jeg dette her også // da jeg elsker af lave lækket mad og give en god oplevels ..
Jeg startede som 17-årig, og det var faktisk min farmors mad, der åbnede mine øjne op for kogekunsten. Hun var udlært kogekone, og det var altid en fornøjelse at spise hos hende. Jeg husker især, at hun lavede det vildeste brød, og at hendes retter var lavet på spændende og skæve måder, der virkelig gjorde maden anderledes og lækker at spise.
Da jeg var 17 år, kom jeg i lære i restaurationsbranchen, men før det hjalp jeg til hos den afsindigt dygtige michelinkok, Francis Cardenau på St. Kro. Efter at have set ham i et køkken vidste jeg, at jeg ville være kok.
Mine faste kunder kalder mig for deres "familiekok", da jeg altid gør en dyd ud af at være smilende, varm og imødekommende. Det er nemlig et tillidsspørgsmål at invitere en privat kok ind i sit hjem.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,95 • 68 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,9
Value
5,0
Communication
4,9
Expectation
5,0
MH
Michelle H.
Ølstykke
18 dage siden
Thomas was outstanding and had made super delicious food for all my guests (>30 guests). Thomas even took into account 2 vegans in my party and made perfect food for the event :)
I was very satisfied and can only recommend Thomas to others :D
JB
Jenny B.
Lillerød
en måned siden
I had Thomas in charge of our birthday dinner today and it was just right in every way high service level, preparation and food of the best quality
MZ
Min Z.
Helsinge
2 måneder siden
Thomas has helped us with food for 14 guests for a small wedding. We just have to say that we do not regret it. From start to finish, it was seamless. This is despite my partner and I had several requests/changes to the menu.
Thomas made delicious food, beautiful servings, was pleasant, and had top service both during and after the meal. The kitchen was completely spotless after Thomas and his team had finished serving.
All our guests were big fans not only of the food but also the way Thomas and his team conducted themselves.
Thanks for the help :)!
AN
Anita N.
København V
2 måneder siden
Aside from Thomas and his wife Mai creating a thoroughly fantastic dinner for us and our 12 guests, the entire process was safe and smooth. And our kitchen was cleaned and the dishes were gone when Thomas and Mai left us. We can highly recommend Thomas.