3-course seasonal menu
4,70 (34)
3 servings
10 - 100 persons
The menu is prepared by Ghostchef
4,70 (34)
Elite chef
7 menus
Member since 2021
Verified
Foreword
We are called Aykut and Casper.
We have made a 3-course seasonal menu for you who love food and do not compromise on quality.
We have made a 3-course seasonal menu for you who love food and do not compromise on quality.
Menu - 3 servings
Forret
Seafood salad - frisee - dill oil - herbs.
We serve a seafood salad as a starter, mixed with a tangy mayo and herbs, accompanied by cold-raised sourdough bread with flour from Mejnert's mill
Main course
Beef sirloin - Onions - Bone marrow sauce - Cabbage - Mashed potatoes
The main course consists of Beef sirloin from greater Omaha, which is cooked to preference (recommended rare), accompanied by a bone marrow sauce, which is a red wine sauce finished with smoked beef marrow. The garnish consists of a variation of onions: pickled pearl onions, fried new onions, and flash-fried cabbage, along with mashed potatoes.
Dessert
Strawberry tart - chantilly cream - marzipan - chocolate ganache
Marinated Danish strawberries on a marzipan base with chantilly cream and chocolate ganache
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Ghostchef is an Elite Chef
Elite chefs on ChefMe are chefs who respond quickly and maintain a high standard over a longer period.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
- Glass
- Cutlery
- Chopsticks
- Napkins
- Shower
- Gry
- Pander
hi.
we are 2 chefs and our names are Aykut and Casper.
we have worked at places such as Dragsholm castle, Salon Cph (red claus), kurhotel skodsborg and many more. we are 2 young passionate chefs who can both create fine dining and a cozy grill buffet for all kinds of gatherings.
we are 2 chefs and our names are Aykut and Casper.
we have worked at places such as Dragsholm castle, Salon Cph (red claus), kurhotel skodsborg and many more. we are 2 young passionate chefs who can both create fine dining and a cozy grill buffet for all kinds of gatherings.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,70 • 34 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,6
Value
4,6
Communication
4,8
Expectation
4,6
ML
Mogens L.
Solrød
15 dage siden
Good and classic Christmas lunch. However, 2 vegetarian menus were missing, but the chef did what he could to find a solution.
JJ
Jakob J. L. J.
Rødovre
en måned siden
Tusind tak for jeres indsats til min 50 years birthday. Fantastisk mad og super eksekveres. Jeg har fået tilbagemeldinger fra de fleste gæster, og der er kun ros herfra👌👍
LL
Louise L.
Veksø Sjælland
4 måneder siden
All in all a good experience
RT
Rasmus H. T.
Kobenhavn Ø
4 måneder siden
Flexible, adaptable - went exactly as planned!